Verenigd Centrum - Chicago Bulls (2023)

Foto's door Marc Viquez, Stadium Journey

Stadion InfoFANFARE Score: 3.86

United Center1901 W Madison StChicago, IL 60612

Chicago Bulls-website

United Center-website

Jaar geopend:1994

Capaciteit:20.917

Stieren zijn verenigd met Chicago

De Chicago Bulls verhuisden naar het United Center voor het begin van het NBA-seizoen 1994/1995, toen Michael Jordan nog met pensioen was en honkbal speelde, maar later dat jaar weer bij het team zou komen en een reeks van nog drie NBA-kampioenschappen zou inluiden. van 1996 tot 1998. Twintig jaar later, na zijn pensionering, is het moeilijk om de prestaties van MJ in het hele gebouw niet op te merken en hoe aantrekkelijk dat tijdperk was voor de fans in Chicago.

Het United Center verving het iconische Chicago Stadium dat in 1929 debuteerde en sinds het eerste jaar in 1966 de thuisbasis was van de Bulls. Het plan om de multifunctionele arena te bouwen werd bedacht door Chicago Blackhawks-eigenaar Bill Wirtz en Bulls-eigenaar Jerry Reinsdorf. De bouwkosten bedroegen $ 175 miljoen en zouden een capaciteit hebben van 23.129 voor basketbal. De arena is ook ontworpen in een art-decostijl die lijkt op zijn voorganger, een knipoog naar het verleden en vooruitgang naar de toekomst.

Het United Center introduceerde een scherm van 8.600 vierkante meter, waardoor het de meest high-definition ruimte van alle NBA-arena's werd. Het is vier keer groter dan de vorige die in 2005 werd geïnstalleerd. Fans op het niveau van 100 secties kunnen video's en statistieken zien op een doorlopende LED-binnenring onder de hoofdschermen.

Eten & Drinken 4

De buitenste hal van de arena is wat smal en geeft het gevoel van een luchthaventerminal, wat logisch zou zijn in een gebouw dat is vernoemd naar United Airlines. Recente upgrades van het gebied hebben echter gezorgd voor stands met menu-items in Chicago-stijl, ontmoetingsplaatsen en chique ruimtes voor lekker eten en bier.

De lokale favorieten zijn Italiaans rundvlees, Maxwell Street Polish, gyros, deep-dish pizza en Weense rundvleeshotdogs die door de tuin worden gesleept. Giordano's heeft een vrijstaand gedeelte waar pizza's worden gebakken en tafelbladen om van uw maaltijd te genieten. Chicago's eigen Goose Island wordt ook van de tap geserveerd en is te zien op veel concessieplekken of in de bar in de lagere hal waar tafelkrukken en tv's beschikbaar zijn.

Big Star is een ander concessiegebied met tafelbladen en Mexicaans eten dat iets premiumer is. Hier kun je carne asada-taco's, gemarineerde kipfajitas en margarita's krijgen. Als je nog steeds honger hebt naar de Mexicaanse keuken, zijn er andere plekken waar kip en steak nacho grande en steak en kip tinga taco's worden geserveerd.

Het United Center biedt ook pulled pork nacho's, pulled pork schotels, tri-tip gerookt rundvlees, gesneden kalkoen en sandwiches met gerookte borst. Het zijn ook enkele en dubbele gegrilde hamburgers en tal van andere opties om aan je trek te voldoen. Er is zelfs een item dat de vuilnissalade wordt genoemd.

Sfeer 4

De Bulls zijn nog steeds een populaire trekking in het United Center en veel wedstrijden zijn bijna vol. In de gangpaden van de hoofdhal bruist het meestal van de handel, mensen pakken iets te eten of bekijken veel van de interactieve videoschermen die de geschiedenis van het team belichten, waaronder die zes NBA-titels tussen 1991 en 1998.

Er zijn ook verschillende ruimtes, zoals de Goose Island Bar en Giordano's, waar klanten kunnen ontspannen en genieten van een paar drankjes en eten in Chicago-stijl terwijl ze niet op hun plaats in de grote schaal zitten. De bovenste hal biedt ook vier bars in de sociale ruimte op elke hoek die uitkomen op het zitgedeelte voor uitzicht op het spel.

De aandachtstrekker in het United Center zijn de kampioensvlaggen die aan de dakspanten van zowel de Bulls als de Blackhawks hangen. Je hoeft alleen maar naar de zes kampioensvlaggen van de Bulls en de gepensioneerde rugnummers van Michael Jordan en Scottie Pippen te staren om de rijke geschiedenis van het team van twee decennia geleden in te ademen.

Verenigd Centrum - Chicago Bulls (1)

De massieve zitkom is groot en voelt nooit te steil of krap aan. De hoofdgangen openen zich in het midden waardoor u gemakkelijk bij uw zitplaats kunt komen. Je hebt nooit het gevoel dat je een berg oploopt om bij je stoel te komen. Hetzelfde geldt voor de lagere hal waar je je bijna bovenop de actie voelt die plaatsvindt op het hardhout.

De Madhouse Team Store, gelegen in de oostelijke toevoeging aan de arena, is een winkel van 10.000 vierkante meter met officiële teammerchandise en exclusieve Madhouse-kleding. Fans hebben de mogelijkheid om play-by-play-gesprekken te voeren via interactieve touchscreens in hergebruikte CTA-treinwagons. Ze kunnen zichzelf ook in iconische teamfoto's plaatsen om te delen op sociale media. Er zijn ook speciale verkoopprijzen voor bepaalde uitrustingen en gigantische replica's van zowel de Stanley Cup als de Larry O'Brien Trophy voor meer fotobewerkingen.

De belangrijkste plek voor fotomomenten is echter net buiten de winkel bij het standbeeld van Michael Jordan. Het 3 meter hoge bronzen en zwarte graniet bevindt zich nu binnen in het atrium en is een kunstwerk.

Buurt 3

Wanneer er een evenement is in het United Center, bruist het in de omliggende buurt van de fans die op weg zijn naar de wedstrijd en een hapje eten en drinken voordat een Bulls-wedstrijd begint. Het West End van Chicago heeft weliswaar een reputatie, maar net als de South Side waar de Sox spelen, is het in de buurt prima toeven tijdens hockey- en basketbalwedstrijden.

Hawkeye'sstaat bekend om zijn huisgemaakte chili en hamburger specials. Er is ook een scala aan wijnen, sterke dranken en bieren. Op warmere dagen is het terras op het trottoir een goede keuze voor een wedstrijd.Park taverneserveert $ 3 dammen voor elke Bulls-game, een besparing van 70 procent op de prijs van bier in de arena, enDe OgdenEnWest Endbieden ongelooflijk eten, door chef-koks aangestuurde gerechten en veel flatscreen-tv's.

Als u op zoek bent naar een populaire plek in heel Chicago,De Billy Goat op Madisonis een paar straten verderop en staat bekend om zijn 'cheezborgers', populair gemaakt door Saturday Night Live. Het restaurant maakt ook deel uit van de overlevering van Chicago als de architect van de Billy Goat Curse die de Chicago Cubs 108 jaar tussen overwinningen in de World Series zag gaan.

Fans 4

De Bulls zijn nog steeds een van de best scorende clubs in de competitie met een gemiddelde van meer dan 20.000 sinds vorig seizoen, met de NBA-leiding in het totale aantal bezoekers. Je zou terug moeten gaan naar 2009, de laatste keer dat Chicago niet bovenaan de gemiddelde bezoekersaantallen eindigde.

Toegang 4

CTA-bussen zijn de beste optie voor openbaar vervoer - ofwel de #20 Madison of de #19 United Center Express. Na de wedstrijd zal een vloot van #20 bussen in Madison worden opgesteld om terug te keren naar de Loop. Bussen rijden langs CTA verhoogde en metrolijnen, evenals Ogilvie Station voor verbindingen via Metra-rail naar de buitenwijken van Chicago.

De bussen #9 Ashland en #50 Damen zijn opties voor reizigers die in plaats daarvan naar het noorden/zuiden gaan. CTA verhoogde treinen zijn op loopafstand via het station Ashland/Lake (groene/roze lijnen).

Eenmaal binnen zijn de zitgedeeltes gelijkmatig verdeeld, zodat alle gedeeltes van het zitgedeelte goed bereikbaar zijn. De bovenste en onderste hallen zijn op bepaalde delen wat smal, maar groot genoeg om het verkeer soepel te laten stromen.

Rendement op investering 4

Er is vraag naar Bulls-tickets en het team trekt nog steeds 20.000 plus voor de meeste wedstrijden tijdens het reguliere seizoen, ongeacht het record. De prijzen verschillen afhankelijk van welke avond en wie er in de stad is om het op te nemen tegen de Bulls.

De secundaire markt is waarschijnlijk de goedkoopste optie voor tickets. Een wedstrijd op doordeweekse dagen kost ongeveer $ 40 voor het goedkoopste ticket, maar wedstrijden in het weekend kunnen oplopen tot $ 75. Er is ook de factor dat een populair team het United Center bezoekt dat de prijs zal verhogen. Games tegen de Bucks en Nets kunnen prijzig zijn, maar niet zozeer tegen de Thunder of Kings op een doordeweekse avond.

Dat gezegd hebbende, zou een beetje onderzoek en flexibele tijd gunstig zijn voor het vinden van het meest betaalbare ticket. Er zijn meerdere online ticketsites, samen met de United Center-kassa. Chicago is een van de meest gevraagde NBA-markten met jaarlijks aanwezige teams van de koplopers.

Concessieprijzen zijn enigszins hoog, maar niet iets anders dan andere NBA-arena's, verwacht ongeveer $ 10 te betalen voor sandwiches, $ 9- $ 11 voor bier en tot $ 18 voor premium etenswaren. Parkeerplaatsen zijn $ 24 om een ​​auto te parkeren, een absoluut koopje in Chicago, of gratis parkeren langs Wood Street onder de verhoogde spoorlijn - indien beschikbaar.

Extra's 4

Het United Center krijgt een extra punt voor zijn ontwerp dat een eerbetoon is aan het oude Chicago Stadium dat bestond van 1929 tot 1994. De bewegwijzering in de gangpaden van de hal heeft allemaal Art Deco-lettertypen en er zijn tal van andere knipogen naar dit ontwerp in het interieur en buitenkant van het gebouw.

Het tweede punt gaat naar al die kampioenschapsbanners die aan de spanten hangen en een uitdagend uitroepteken en wow-factor bieden aan elke bezoeker die voor het eerst naar zijn stoel loopt.

Het derde punt gaat naar het atrium met het standbeeld van Michael Jordan, Queenie's Supper Club en de Madhouse Team Store. In de toekomst zullen er nog meer toevoegingen aan het atrium komen en misschien net buiten het gebouw en onder het dak een feestelijke sfeer creëren.

Het laatste punt gaat naar de uitgebreide videoschermen in de lagere hal die de teamgeschiedenis, spelersprofielen en fotomomenten voor fans laten zien. Er is ook een trofeeënkast met alle zes NBA-kampioenschapstrofeeën.

Laatste gedachten

Het United Center heeft genoeg van wat je nodig hebt voor een gezellige avond professioneel basketbal. De geschiedenis van de Bulls is overal in het gebouw te zien, de sociale ruimtes zijn geweldig om tijd door te brengen buiten het spel, en er is altijd een energiek publiek om de sfeer van het gebouw op te vrolijken.

------Volg alle stadionreizen van Marc op Twitter@ballparkhunter en zijnYoutube kanaal.E-mail naarMarc.Viquez@stadionjourney.com

FAQs

How do you get the Bulls game? ›

Roughly a fifth of Chicago Bulls games are broadcast to a national audience on channels ESPN, NBA TV, and TNT. These can be streamed through services like Hulu + Live TV and Sling TV. All games are aired to local fans on the RSN NBC Sports Chicago. You can get access with FuboTV and DIRECTV STREAM.

How successful is the Chicago Bulls? ›

Chicago Bulls
Championships6 (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998)
Conference titles6 (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998)
Division titles9 (1975, 1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998, 2011, 2012)
Retired numbers4 (4, 10, 23, 33)
19 more rows

What is the Chicago Bulls motto? ›

The new Bulls slogan: 'More Energy and Spirit, Same Stinking You've Come to Know and Accept'

What are Chicago Bulls good at? ›

The Chicago Bulls have the NBA's best mix of star power, rotation depth and defense.

How can I watch the Chicago Bulls game on my phone? ›

Hulu + Live TV is a smart way to stream Bulls' game live. With it, you'll have access to NBC Sports Chicago and NBC Sports Chicago +. You'll also receive ESPN, TNT, and ABC to catch the most NBA action live every week.

How much is it to buy the Chicago Bulls team? ›

The value of the Chicago Bulls franchise of the National Basketball Association was estimated to be 4.1 billion U.S. dollars in 2022.

What's the cheapest NBA team to buy? ›

The Pelicans are ranked as the lowest-valued franchise in the league at $1.63 billion despite drafting Zion Williamson as the overall No.

What was the best Chicago Bull team? ›

The Bulls had the best team offensive rating and the best team defensive rating in the NBA. Widely regarded as the greatest team in NBA history, the 1995–96 Bulls were named one of the Top 10 Teams in NBA History during the celebration of the league's 50th anniversary in 1996.

What NBA team is worth the most? ›

Of all the teams in the NBA, the Golden State Warriors are the most valuable, worth $7.56 billion. All 30 teams combined are worth $90 billion.

What is the Bulls hidden logo? ›

If you flip the logo, you'll see a totally different perspective of the bull. Now, bizarrely, it looks like a robot reading a book with crab legs. The image clearly wasn't designed like this, but fans have been in stitches over it. One fan said: "That's amazing, never seen that before!"

Who owns Bulls? ›

The Chicago Bulls are owned by Jerry Reinsdorf, who also owns the Chicago White Sox. He bought the Bulls in 1985 and has remained in that position to this day, overseeing the Michael Jordan title years, the Derrick Rose years, and everything in between. Recently, he made another move in the sports space.

What did the Bulls say before a game? ›

From 1996-98, Brown was the man in the middle of the Bulls' huddle, firing up his teammates with a simple call-and-response that became synonymous with Chicago's unmatched success. “What time is it?” Brown would belt. “Game time!” the Bulls answered.

Who are the Chicago Bulls biggest rival? ›

The Chicago Bulls' biggest rivals are the Detroit Pistons, Miami Heat, and New York Knicks. The Chicago Bulls were added as an expansion team to the National Basketball Association (NBA) in 1966, so this franchise has a long history.

Who is the most famous player on the Chicago Bulls? ›

Michael Jordan is not only the greatest player in the history of the Chicago Bulls, but he is also considered the greatest player in the history of the NBA. His Airness made an unparalleled impact, both on and off the court.

Who is the greatest Bulls player? ›

Considered by many to be the greatest basketball player of all-time, Michael Jordan is certainly the greatest Chicago Bull ever. Jordan was drafted by the Bulls with the third overall pick in the 1984 NBA Draft. He would go on to play two stints with the Bulls, totaling thirteen years from 1984-1993 and 1994-1998.

What TV channel is the Bulls game on tonight? ›

The Bulls games are broadcast on NBC Sports Chicago, ABC, ESPN, TNT, and NBATV. What are the best Bulls games to watch on TV this season?

Does Hulu have the Bulls game? ›

The final cut

Importantly, Hulu + Live TV includes NBC Sports RSNs, which are home to 6 NBA teams' local broadcasts, in its channel lineup. Hulu + Live TV also enables its subscribers to stream all nationally broadcast NBA games with ABC, ESPN, and TNT, all included in its channel lineup.

Can I watch the Bulls game on Hulu? ›

Can I Live Stream NBA Games on Hulu? Yes, you sure can! Live stream the NBA playoffs with Hulu + Live TV* or, if you aren't able to catch the games live, you can record them to watch later with Cloud DVR.

How can I watch the Chicago Bulls game without cable? ›

Our takeaway: Fubo TV is the best way to watch Chicago Bulls

You don't need to shell out for a cable subscription to watch Chicago Bulls games live. Our top pick for watching Chicago Bulls is Fubo TV.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 01/01/2024

Views: 6465

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.